A Review Of بیماری سلیاک

آندوسکوپی نیز یکی دیگر از روش هایی است که برای تشخیص قطعی بیماری سلیاک مورد استفاده قرار می گیرد.

برخی از بیماری‌هایی که باعث سلیاک در کودکان می‌شوند عبارتند از:

قرار گرفتن در معرض مکرر به تدریج به روده کوچک آسیب می رساند که می تواند منجر به مشکلاتی در جذب مواد معدنی و مواد مغذی از غذا شود.

علائم سلیاک در کودکان معمولا بر دستگاه گوارشی و روده‌ها تاثیر می‌گذارد، اما ممکن است بر دیگر قسمت‌های بدن نیز تاثیر گذارد. کودکان مبتلا به سلیاک احساس خستگی و بدخلقی و زود رنجی دارند.

در صورت تغذیه با شیر مادر: اگر به نوزاد مبتلا به سلیاک شیر مادر می‌دهید، بایستی رژیم غذایی شما در دوران شیردهی فاقد گلوتن باشد.

بیشتر این تغییر رنگ در نوزادان مطرح است اما در افراد بزرگسال نیز به دلیل بیماری تغییر رنگ مدفوع اتفاق می افتد.

اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشم‌پوشی است. به همین دلیل دل‌درد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته می‌شود.

آیا می‌دانستید که بیشتر مردم هر روز در یک زمان معین مدفوع می‌کنند؟ به طور متوسط، فردی که هضم سالمی دارد بین یک بیماری سلیاک زنان روز در میان تا سه بار در روز مدفوع می کند.

یک شوخی که معمولا شنیده می شود این است که وقتی شخصی مدت زیادی در حمام می ماند، باید به این معنی باشد که او مدفوع می کند. با این حال، مدفوع سالم باید به راحتی دفع شود و فقط یک دقیقه یا بیشتر طول بکشد تا بیرون بیاید.

راهنمای گام به گام ساخت توپک خزه ژاپنی و روش‌های مراقبت از آن

علاوه بر کاهش رشد، کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، ممکن است نقاط عطف رشدی خود، مانند توانایی غلت زدن، نشستن، ایستادن و راه رفتن را از دست بدهند و کسب مهارت‌های ذهنی و اجتماعی در آنها به تاخیر بیافتد.

اگر چه آزمایش خون می‌تواند راهنمای خوبی در مسیر تشخیص سلیاک باشد، اما اندوسکوپی تنها راه تشخیص قطعی بیماری سلیاک است. پیش از انجام اندوسکوپی برای کودک، با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا از ضرورت انجام آن آگاه شوید.

با این حال، شواهد اکنون نشان می دهند که مقادیر متوسطی از جو به طور کلی بی خطر هستند، مشروط بر اینکه گلوتن جو در طول فراوری حذف شده باشد.

وقتی مدفوع به اندازه کافی بیلی روبین قهوه ای رنگ را جذب نمی کند، نمک های صفراوی بیشتری دارد که آن را به این رنگ تبدیل می کند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “A Review Of بیماری سلیاک”

Leave a Reply

Gravatar